Receptes

El pollastre de la Mar

Fregeixes el pollastre a foc potent fins que quedi ros. Abaixes el foc i hi afegeixes la ceba, primer i després l'all. Quan la ceba ja sigui transparent, hi afegeixes el pabrot vermell i verd tallat a trossets i la pastanaga a daus. Un xic més tard, hi tires un raig de vi blanc, dues fulles de llorer i dues dents d'all. Al cap d'uns 15 minuts, ja està a punt per servir.

 

Ingredients

 

4 cuixes de pollastre

2 cebes

1 pabrot vermell

1 pabrot verd

1 pastanaga

2 fulles de llorer

Raig de vi blanc

2 dents d'all

 

Bon profit!

Llegir més

Les petxines de la Beatriu

En un pot o una olla petita, fem bullir aigua amb sal. Hi tirem els llagostins (o gambes) i, quan l'aigua torna a arrencar el bull, els hi deixem dos minuts, els traiem immediatament del foc amb una escumadora  i els conservem en fresc,

Llegir més

El rostit de la Lydia

La peça de carn es daura a la cassola, se afeixeguen els vegetals , tallats grans, i quan estan transparents, afegim un raig de vi ranci. Quan el vi esta evaporat, tirem aigua o brou (la meva recepta “personal” és amb aigua de Vichi, fa la carn més melosa). 

Llegir més

Arròs amb pollastre al curry del Shan

Sofregir ceba (tallada fina o ratllada) al wok o a una paella. Afegir el pollastre tallat a tires i saltejar. Apartar-ho en un bol. En una olla a part, bullir arròs, amb les quantitats d’aigua justes per a que no es quedi covat (2 gots d’aigua per cada 1 d’arròs).  Arròs (preferiblement llarg o vaporitzat) Pit de Pollastre Ceba Crema de llet Curri en pols.

Llegir més