Inscripcions

food20Apunta’t a un dinar

Si vols organitzar o participar amb la teva família en un dinar amb La família del Costat, omple el formulari. Al formulari podràs indicar si vols organitzar el dinar a casa teva, o si prefereixes visitar una altra família; allà explica’ns breument per quina raó vols participar a La família del costat. Ens posarem en contacte amb tu per acabar de definir les dates i altres detalls organitzatius.

couple8Pots “acompanyar” un dinar!

En cada dinar hi haurà una persona que farà les presentacions, ajudarà a establir un primer vincle entre les famílies, menjarà amb elles i documentarà la trobada.
Vols ser una persona “acompanyant”? Omple el formulari.
Ens posarem en contacte amb tu i et convidarem a una trobada on t’explicarem tot allò que un acompanyant ha de saber i contestarem totes les teves preguntes.

recycle51Intercanvia les teves receptes!

Has compartit taula amb La família del Costat? Vols difondre a tothom el menú que vas preparar? Fins i tot vols revelar-nos les receptes del plats que vas cuinar? Envia’ns un correu amb les teves receptes a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., les publicarem al receptari de La Família del Costat, on tothom podrà consultar-les.  

 

FOTOFes créixer el nostre àlbum!

Tens fotos o vídeos del teu àpat amb La família del Costat? Vols compartir-los amb tothom? Vols explicar-nos com va ser la teva experiència? Envia’ns un correu a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Publicarem les teves fotos, vídeos, comentaris, idees al nostre àlbum. O comparteix-los tu mateix/a directament a les teves xarxes socials amb el hashtag #familiadelcostat (Twitter i Instagram) o penjant-les a la pàgina del Facebook 

 

Contingut relacionat « Barcelona, casa de tothom