Què és?

casitasAmb La Família del Costat convidem veïns i les veïnes dels barris de Barcelona a asseure’s a dinar o sopar junts i juntes. Estem organitzant dinars i sopars entre famílies i persones d’orígens culturals diversos.  

Volem fer possible que totes les persones que compartim barri puguem compartir també taula i estovalles, menjar i  converses, receptes i històries. 

Pensem que és la millor manera, fàcil i divertida de fer noves amistats i gaudir, al mateix temps, de les diversitats i de les coses en comú que tenim amb la resta del nostre veïnat.

De la mateixa manera, sabem que les famílies de Barcelona són “diverses”, i no responen a una sola definició: dones i homes, filles i fills, avis, tietes, amics, veïns i veïnes de la porta del costat... Als àpats de La Família del Costat, convida a qui et vingui més de gust!

Tria el menú més fàcil per tu! L’important no és preparar plats elaborats, sinó la companyia! (Fins i tot es pot decidir organitzar dinars o sopars “de traje”). El menú només és l’excusa per gaudir de la companyia d’altres persones! Anima’t i apunta’t! Mira en el calendari de La Família del Costat en quins barris i en quins dies s’organitzaran els àpats!

Contingut relacionat « Dates Barcelona, casa de tothom »