La mostra d'entitats del Poblenou rep la visita de La Gran Família per difondre el projecte

fadunito 

SOS Racisme Catalunya, juntament amb Apropem-nos, va estar present els passats 16 i 17 a les festes de maig del Poblenou. El diumenge 17, durant la mostra d'entitats i artesania, les dues entitats van compartir estand per difondre La Família del costat. Una de les accions de difusió per atraure l'atenció dels i les vianants va ser convidar l'espectacle La Gran Família de la companyia Fadunito.

Tres personatges, una mare i dos nens, tots tres de mida gegant -ja que anaven amb xanques- van fer l'espectacle enmig de la Rambla del Poblenou, interactuant amb el públic que se'ls acostava per conèixer qui eren. Mentre l'espectacle deixava les persones bocabadades, un equip de SOS Racisme i Apropem-nos repartien tríptics del projecte La Família del costat i el més important, explicaven que el proper 14 de juny tindran llocs els àpats al Poblenou i al districte de Sant Martí.

El dia abans, el dia 16 de maig, també es va fer difusió durant l'Intercanvi gastronòmic que organitza cada any Apropem-nos, un sopar col·lectiu d'intercanvi on veïns i veïnes de tots els orígens comparteixen taula i converses en ple carrer.